2016-05-13

Anturadagen 2016 - save the date!

Den 26 oktober arrangeras Anturadagen 2016, den viktigaste mötesplatsen för Anturas kunder och andra intresserade. Samtidigt firar vi 15-årsjubileum som bolag och leverantör av projektverktyget Antura Projects, vilket gör dagen extra viktig för oss och våra kunder. 

Planeringen av Anturadagen 2016 är i full gång och redan nu kan vi utlova givande föredrag och kundcase på svenska och engelska, goda möjligheter till interaktion och erfarenhetsutbyten samt en fantastisk kvällsshow. Dessutom ska vi givetvis fira vårt 15-årsjubileum!

Alla Anturas kunder kommer att bjudas in, men det finns även ett fåtal öppna platser för andra som är intresserade av att veta mer om Antura Projects. Dagen och kvällen den 26 oktober kommer att spenderas på Courtyard by Marriott i Stockholm.

Anteckna datumet redan nu, ytterligare information samt program för dagen publiceras inom kort.

 

Om Anturadagen 

Anturdagen är en uppskattad mötesplats där Anturas kunder och andra intresserade samlas för att utbyta erfarenheter kring Antura Projects och projekt- och portföljhantering samt inspireras av föredrag kring aktuella ämnen inom området. Evenemanget arrangeras årligen, hittills har tio Anturadagar ägt rum, och antalet deltagare har ökat för varje år.

Reportage från Anturadagen 2015