Play-Icon
2014-10-08

Anturadagen 27 november 2014

Torsdagen den 27 november 2014 är du välkommen till Courtyard by Marriott i Stockholm. Vi har lyckats sätta ihop ett fullspäckat och högintressant program som både ger dig och din organisation massor av kunskap och inspiration att ta med sig hem. Varmt välkommen!

Nu är det dags igen för en ny Anturadag där våra kunder och andra intresserade träffar varandra och utbyter erfarenheter kring såväl Antura Projects som projekt- och portföljhantering i allmänhet.

Anturadagen är ett återkommande event som genomförs varje år och har blivit en stor succé med mycket nöjda deltagare och föredragshållare.

Denna gång får vi lyssna till intressanta kundcase från Migrationsverket, Ålandsbanken och Landstinget i Östergötland. Vi kommer även att genomföra en workshop om projektledning och agila metoder.

Dagen avslutas med mingel och en trollerishow i världsklass med två av världens hetaste namn inom close-up magin.

Alla Anturas kunder kommer att bjudas in, men det finns även ett fåtal öppna platser för andra som är intresserade av att veta mer om Antura Projects.

Ni är välkomna att kontakta Antura på  för mer information om platstillgång!

Ur programmet 10.00 - 17.00

  • Praktikfall med Migrationsverket, Ålandsbanken och Landstinget i Östergötland

  • Workshop: Projektledning och agila metoder

Kvällsunderhållning

För första gången i Sverige! Regerande världsmästaren i kortmagi, Jan Logemann (Tyskland) och regerande Europamästaren i close-up magi, Mario Lopez (Spanien). Världens två hetaste namn inom close-up magin kommer till Anturadagen 2014!