Play-Icon
2011-10-25

Flux väljer Antura Projects

Flux är ett svenskt belysningsföretag som befinner sig i en intensiv utvecklingsfas. Som ett led i att förbättra sin projekthantering har man valt projektverktyget Antura Projects.

Belysningsföretaget Flux har bestämt sig för att använda Antura Projects för sin projektverksamhet. ”Jag hade mycket goda erfarenheter av Antura Projects från min tidigare arbetsplats, så när vi på Flux skulle välja ett nytt projektverktyg föll det sig naturligt att vi vände oss till Antura”, berättar Joakim Söderberg som är teknisk chef på Flux.

”Vi befinner oss i en intensiv utvecklingsfas i vår produktion och då fungerar det inte längre med mail och Excel för att hantera alla projekt. Antura Projects ger oss precis det stöd vi behöver för våra processer och för att vi skall få en bra överblick och kontroll på alla våra satsningar”, konstaterar Joakim.

”Att det är enkelt att komma igång och använda Antura Projects visste jag sedan innan, men denna gång gick det ännu enklare”, avslutar Joakim.

Flux är en av Sveriges största aktörer på projektmarknaden för offentlig belysning. Man har en betydande egen tillverkning av linjära armaturer för T5 och LED, förlagd till Täby. Därtill har Flux ett brett utbud av europeisk inom- och utomhusbelysning med toppdesign och hög funktionalitet.