Play-Icon
2019-03-14

Jesper Lundkvist blir ny CFO på Antura Group

Antura har rekryterat Jesper Lundkvist som ny CFO, där Jesper får det övergripande ansvaret för ekonomifunktionen inom Antura-koncernen.

Jesper Lundkvist kommer närmast från United Cash Back, där han var CFO för en koncern på 8 bolag. Innan dess hade Jesper ledande ekonomiroller inom Stena-koncernen under ca 10 år, bland annat som Group Financial Controller på Stena AB och som General Manager Finance and Business Control på Stena Bulk. Jesper är Civilekonom från Handelshögskolan vid Umeå Universitet och han har även arbetat 5 år som revisor på PwC, med uppdrag för både mindre och större noterade bolag.

Som CFO på Antura kommer Jesper att få ansvaret för koncernekonomin för Anturas bolag i Sverige, Danmark, England och Schweiz, samt ingå i ledningsgruppen.

Det är mycket glädjande att vi har kunnat knyta till oss en så stark finansiell profil som Jesper Lundkvist. Antura arbetar med stora och krävande kunder på en internationell arena. Vi har idag en stabil organisk tillväxt med god lönsamhet. Vi har samtidigt ambitiösa framtidsplaner, både i Sverige och internationellt. Jesper kommer att arbeta nära VD och övriga ledningsfunktioner för att öka värdet för både ägare, kunder och medarbetare, säger Mattias Andersson, VD Antura.

”Det är mycket glädjande att vi har kunnat knyta till oss en så stark finansiell profil som Jesper Lundkvist.”

Mattias Andersson, VD, Antura

Antura välkomnar Jesper Lundkvist som CFO.