Play-Icon
2014-03-25

Ola Gravenfors ny styrelseledamot i Antura

Antura förstärker sin styrelse med Ola Gravenfors. Med sin entreprenöriella bakgrund och långa erfarenhet från IT-branschen blir Anturas nya styrelseledamot en strategisk nyckelperson i bolagets expansiva utveckling på nya marknader. 

Ola Gravenfors har lång erfarenhet som entreprenör och företags-ledare inom mjuvaruindustrin. Han är idag partner på Censor Mergers och Acquisition och även styrelseordförande och ledamot i flertalet ägarledda företag. Tillsammans med styrelseordförande Fredrika Hörlin samt ledarmöterna Bo Steiner och Mattias Andersson, VD för Antura, kommer Ola Gravenfors att arbeta för Anturas fortsatta framgång och expansion.
 
"Jag kom i kontakt med Antura inför deras ägarspridning 2012 och fick förmånen att lära känna ett av Sveriges mest lovande mjukvaruföretag. Bolaget samarbetar med de största och mest krävande kunderna på den Skandinaviska marknaden och växer med uthållig lönsamhet baserat på en stor andel återkommande intäkter." 

"Medarbetarna kännetecknas av hög kompetens och ett mycket stort engagemang för företaget och kunderna. Innovationstakten är hög vilket bidrar till en kontinuerlig utveckling av kunderna. Styrelsens uppgift är att stötta VD och ledning i deras arbete med fortsatt hög tillväxt under stark lönsamhet. Bolaget expanderar nu på nya marknader och behöver växa både strukturellt och kulturellt. Min ambition är att bidra utifrån mina erfarenheter som entreprenör och företagsledare inom mjukvaruindustrin och min bakgrund inom M&A-området.", säger Ola Gravenfors om sitt nya uppdrag som styrelseledamot i Antura.