Play-Icon
2013-06-13

Reportage från Anturadagen 15 maj 2013, Stockholm

Under Anturadagen 15 maj 2013 fokuserade vi på förändringsarbete i kombination med Antura Projects och fick ta del av intressanta kundcase från Arbetsförmedlingen och Folksam, spännande produktnyheter samt kvällsunderhållning av högsta klass.

Anturadagen genomfördes för sjunde gången och Anturas kunder och andra intressenter fick återigen möjlighet att träffas för att dela erfarenheter och knyta kontakter under trivsamma former. Denna Anturadag breddade vi fokus och såg på alla de aktiviteter som behövs för att lyckas med införande av Antura Projects som en del av verksamhetens förändringsarbete. Som vanligt stod intressanta kundcase på agendan, denna gång från Arbetsförmedlingen och Folksam. Antura presenterade också produktnyheter som under 2013 fokuserar på projektledaren och projektsamarbete.

Som kvällsunderhållning fick vi uppleva en fantastisk ensemble med tre helt olika artister i en unik föreställning för just denna Anturadag. Tom Stone, världsturnerande trolleriguru, som skrivit flera böcker och håller föreläsningar för andra trollkarlar över hela världen, Thomas Oredsson, Svensk Stand-up comedys okrönte gudfader och Ola Aurell, som är unik för sin kombination av ståupp och bohemisk trubadur med knivskarpa och roliga texter.

Välkommen att ta del av detta trevliga bildreportage!

Reportagefilm från Anturadagen 15 maj 2013 (4:37)

Bildreportage