Play-Icon
2011-11-24

Reportage från Nordic ProjectZone 2011

Den 14-15 nov anordnade Stamford Global konferensen Nordic ProjectZone i Stockholm, vilken lockade Nordens projektelit till en mycket uppskattad tillställning. Antura var eventsponsor och utställare.

Stamford Global är arrangören av de framgångsrika ProjectZone-konferenserna. Denna gång genomfördes ProjectZone till Stockholm med ett större event och mer intressanta programpunkter än någonsin.

Konferensen hade tre separata spår – Project/Program, Portfolio Management och Agile/Risk Management. Under två inspirerande dagar träffades projektledare, programledare, projektchefer och projektkontorsansvariga för att diskutera det senaste inom projektområdet.

Antura, som sponsor av eventet, fick möjligheten att träffa många intressanta företag och organisationer och lyssna på deras utmaningar och framtidsplaner inom projekt- och portföljområdet.

 

Keynote-talare och CEO & President PMI 2002-2010, inleder konferensen med ett mycket inspirerande föredrag kring globalt ansvarstagande i projekt.

Patrik Strömbeck, Regionchef Stockholm på Antura (till vänster), berättar för intresserade företag hur Antura har hjälpt många av Sveriges största och mest välkända organisationer med att få bättre koll på sin projekt- och portföljhantering.