Play-Icon
2011-03-08

Reportage från PMI Sweden Congress 1-2 mars, Göteborg

Den 1-2 mars anordnade PMI Sweden Chapter den första årliga kongressen, PMI Sweden Congress, på Gothia Towers i Göteborg. Antura som är Guldsponsor till PMI Sweden Chapter deltog som både föredragshållare och utställare.

PMI Sweden Congress 2011 blev en stor framgång för både utställare, föredragshållare och besökare. Ungefär 400 personer gästade eventet och vittnade om mycket givande föredrag, bra möjligheter till samtal och nätverkande och som helhet ett mycket bra arrangemang. Sett till antalet deltagare var detta den största projektkonferensen någonsin på svensk mark!

Under eventet genomfördes även PMI Sweden Chapters årsmöte, vilket innebar att PMI:s hela styrelse var på plats. För Antura var detta ett trevligt återseende då Mattias Andersson, VD på Antura, suttit i PMI:s styrelse i över 5 år och då tillsammans med de flesta av de nuvarande styrelseledamöterna.

Antura, som är guldsponsor till PMI Sweden Chapter, representerades av Mattias Andersson, Anders Haglund och Patrik Strömbeck på plats i montern och uppe på scen. Anturas föredrag med den lite provocerande titeln ”Därför väljer alla företag Antura Projects!” mottogs med mycket positivt gensvar och intresset för Antura och Antura Projects visade sig vara väldigt stort.

Intresserade besökare i Anturas monter redogör för sina behov och får en demonstation av Antura Projects.

Efter konferensens första dag var det mingel på mässgolvet. Mattias Andersson och Patrik Strömbeck på Antura språkar här
tillsammans med Torben Grut, Semcon och kvällens stora stjärna, illusionisten Lars-Peter Loeld.

Läs mer på PMI:s webbsida http://www.pmi-se.org/Nyheter/PMI_Sweden_Congress_2011___en_succ__