Play-Icon
2012-03-19

Reportage från PMI Sweden Congress 2012, 12-13 mars Malmö

Den 12-13 mars anordnade PMI Sweden Chapter den andra årliga kongressen, PMI Sweden Congress, på Hilton Hotel i Malmö. Antura som är Guldsponsor till PMI Sweden Chapter deltog som både föredragshållare och utställare.

PMI Sweden Congress 2012 blev en stor framgång för både utställare, föredragshållare och besökare. Över 400 personer gästade eventet och vittnade om mycket givande föredrag, bra möjligheter till samtal och nätverkande och som helhet ett mycket bra arrangemang. Sett till antalet deltagare var detta den största projektkonferensen någonsin på svensk mark!

Antura, som är guldsponsor till PMI Sweden Chapter, representerades av Mattias Andersson och Anders Haglund på plats i montern och uppe på scen där Antura höll ett mycket uppskattat föredrag med titeln ”Projektverktyg + Projektmodell =3”.

Deltagarna var projekt-, program och portföljledare, projektansvariga chefer samt personer som strävar efter att jobba med eller inom ramen av projekt i olika branscher.

Mattias Andersson och Anders Haglund på Antura förklarade hur man skapar synergier mellan projektverktyg och projektmodell i en organisation.

I publiken satt närmare 200 deltagare som lovordade Anturas föredrag efteråt som det allra bästa.

Mattias Andersson förbereder sig i montern på att deltagarna skall komma ut från ett av kongressens alla föredrag.