Play-Icon
2011-02-01

Träffa Antura på PMI Sweden Congress 1-2 mars 2011

Den 1-2 mars 2011 anordnar PMI Sweden Chapter den första årliga kongressen, PMI Sweden Congress, på Gothia Towers i Göteborg. Antura deltar som både föredragshållare och utställare.

PMI är idag världens ledande organisation för personer som är intresserade av professionell projektledning och över 300 personer förväntas besöka kongressen för att nätverka och lyssna på intressanta föreläsningar. Deltagarna kommer vara projekt-, program och portfoliomanagers, projektansvariga chefer samt personer som strävar efter att jobba med eller inom ramen av projekt-, program och portfoliomanagement.

Under PMI Sweden Congress kommer Antura att vara utställare vilket innebär att vi har en monter och personal på plats. Kom då gärna förbi så berättar vi gärna mer om företaget, oss själva och varför Antura Projects är en så framgångsrik produkt.

Vi kommer även att hålla följande föredrag 1 mars kl. 16.30-16.50 där vi ger er en praktisk genomgång av Antura Projects och delar med oss av ett antal intressanta kundcase.

Föredragshållare: Mattias Andersson, Patrik Strömbeck och Anders Haglund

  • Plats: Hotel Gothia Towers, Göteborg

  •  Tid: 1-2 mars 2011. Se detaljerat program i nedan programblad.

  •  Anmälan: www.pmi-se.org

Ladda ner programblad »