Play-Icon

Anturadagen 14 nov 2019

Courtyard by Marriott i Stockholm

Save the date!

Den 14 november arrangeras Anturadagen, för fjortonde gången i ordningen. En heldag fylld av inspiration och erfarenhetsutbyten kring projekt- och portföljhantering väntar, liksom tillkännagivandet av årets pristagare vid Antura Awards samt kvällsunderhållning av högsta klass. Anteckna datumet redan nu, ytterligare information samt program för dagen publiceras inom kort.

Planeringen av Anturadagen 2019 är i full gång och som deltagare kan du se fram emot givande föredrag och kundcase, goda möjligheter för erfarenhetsutbyten kring Antura Projects samt projekt- och portföljhantering och minnesvärd kvällsunderhållning. 

Dessutom väntar tillkännagivandet av årets pristagare i Antura Awards, där Antura lyfter fram fram goda exempel bland kunder och partners som arbetar med projekt- portfölj- och resurshantering på ett föredömligt sätt. 

Anteckna datumet redan nu, ytterligare information samt program för dagen publiceras inom kort. 

Om Anturadagen

Anturadagen är en uppskattad mötesplats där Anturas kunder och andra intresserade samlas för att få inspiration och utbyta erfarenheter kring Antura  Projects samt projekt- och portföljhantering. 

Plats och tid

Courtyard by Marriott i Stockholm
Adress: Rålambshovsleden 50
Torsdag 14 november 2019

Efter dagens programpunkter väntar mingelbuffé, valfri dryck och kvällsunderhållning.

Nyfiken på Anturadagen?

Ta del av filmen från förra årets event!