Play-Icon

2023-10-18

Anturadagen 2024 - Save the date

Den 16 maj 2024 är det dags för nästa Anturadag på SPACE i Stockholm. Årets höjdpunkt och viktigaste mötesplatsen för Anturas kunder och andra branschfolk som är verksamma inom projekt- och portföljhantering.

Inom kort kommer vi att presentera det spännande  programmet, som kommer att innehålla allt som har gjort Anturadagen så omtyckt under årens lopp. Förvänta dig högintressanta praktikfall, spännande produktlanseringar, kunskapsrika sessioner, fantastiska möjligheter till nätverkande och inte minst utdelningen av prestigefyllda Antura Awards. Återigen kommer vår proffsiga moderator, välkände Kristian Luuk att leda dagen, en av Sveriges mest omtyckta och skickliga programledare.

Alla Anturas kunder kommer att bjudas in, men det kommer även att finnas ett begränsat antal platser tillgängliga för de som är nyfikna på Antura och vill fördjupa sina kunskaper. 

 
Notera nytt ställe: SPACE

Dagen och kvällen den 16 maj kommer att äga rum på det hypermoderna SPACE i hjärtat av Stockholm. SPACE är strategiskt beläget vid Sergels torg.

Boka in detta datum i din kalender redan nu, och håll utkik efter kommande information med det fullständiga programmet för dagen samt möjligheten att anmäla dig. 

Anturadagen är den perfekta mötesplatsen för alla som vill inspireras och utbyta erfarenheter inom projektverktyget Antura samt projekt- och portföljhantering generellt.