Play-Icon

Nyheter

 • 2018-05-30

  Göteborg bygger för framtiden -med stöd av Antura Projects

  Göteborg står inför sitt största utvecklingssprång i modern tid. Omfattande infrastruktur- och byggprojekt planeras i samverkan mellan förvaltningar och bolag, men komplexiteten är stor. Genom Antura Projects uppnår de olika projektverksamheterna transparens; all information som behövs för att planera, hantera och styra de omfattande projekten finns tillgänglig för alla, i realtid.

  Övrigt
 • 2018-05-24

  Trygg hantering av personuppgifter

  Vi på Antura är måna om att du ska känna dig trygg i dina kontakter med oss. Därför vill vi berätta att vi har anpassat vår hantering av personuppgifter till den nya dataskyddsförordningen (GDPR) som börjar gälla i hela EU den 25 maj.

  Övrigt
 • 2018-05-21

  Antura huvudsponsor vid Projektverktygsdagen 2018

  25 maj arrangeras Projektverktygsdagen 2018 och Antura deltar som huvudsponsor samt föredragshållare. I samarbete med Skolfastigheter I Stockholm (SISAB), erbjuds också ett föredrag som belyser hur Antura Projects används i arbetet att bygga framtidens Stockholm.

  Event
 • 2018-05-08

  Finska nytt systemspråk i Antura Projects

  Antura lanserar ett sjunde systemspråk och erbjuder nu projektverktyget Antura Projects på finska.

  Produktnyhet
 • 2018-05-03

  Outokumpu: Antura Projects det självklara stödet för projekt inom R&D

  Outokumpu, en världsledande leverantör av rostfritt stål, har samlat alla projekt relaterade till R&D i Antura Projects. Resultatet? Smidigare samarbete, effektivare kunskapsutbyte och förbättrad kapacitetsplanering

  Övrigt
 • 2018-04-12

  Möjligheten att växa med verktyget avgörande när Öresundskraft rustar för framtiden

  Efter ett framgångsrikt införande använder Öresundskraft Antura Projects för samtliga projekt inom koncernen. När projektverksamheten står inför ett paradigmskifte är ett heltäckande projektverktyg och kontinuerlig dialog med leverantören av yttersta vikt.

  Kundnyhet
 • 2018-04-10

  Antura välkomnar Bolagsverket som ny kund

  Ytterligare en svensk myndighet har givit Antura sitt förtroende; efter en noggrann utvärdering av olika projektverktyg har Bolagsverket valt Antura Projects som systemstöd.

  Kundnyhet
 • 2018-03-16

  Antura lanserar ny hemsida och uppdaterar sin grafiska profil

  Antura, framgångsrik leverantör av projektverktyget Antura Projects sedan 2001, lanserar idag en ny hemsida. Målsättningen är att presentera Anturas produkter och tjänster samt kompetensen inom bolaget på ett tydligt och lättöverskådligt sätt, i linje med varumärket.

  Övrigt
 • 2018-02-14

  Antura välkomnar Örebro kommun som ny kund

  Behovet av en förbättrad och sammanhållen kontroll av projektverksamheten föranledde Örebro kommun att upphandla ett projektverktyg. Antura Projects uppfyllde samtliga skallkrav och kommer att implementeras i verksamheten under 2018.

  Kundnyhet
 • 2018-01-18

  Antura storfavorit bland kommunala fastighetsbolag

  Under det senaste året har ett flertal kommunala fastighetsbolag valt att införa Antura Projects som stöd i verksamheten. Några av de mest nytillkomna är Sollentuna kommunfastigheter samt Göteborgsbaserade Egnahemsbolaget och Higab. Välkommen till Antura!

  Kundnyhet