Play-Icon

Nyheter

 • 2016-10-31

  Ascom väljer Antura som leverantör av projektverktyg

  Ascom, en ledande global leverantör av verksamhetskritiska informations- och kommunikationstekniska lösningar, efterfrågade ett kraftfullt men användarvänligt system som kunde stötta olika roller och funktioner inom projektverksamheten. Efter en gedigen urvalsprocess föll valet på Antura och Antura Projects.

  Kundnyhet
 • 2016-10-11

  Antura utses till Superföretag för femte året i rad

  Antura blir Superföretag för femte året när Veckans Affärer och Bisnode korar Sveriges mest välmående tillväxtföretag. Antura är 1 av 28 bolag som klarar av att finnas med på listan fem år i rad.

  Övrigt
 • 2016-09-27

  Antura deltar som Sponsor vid Projekt:værktøjsdagen i Köpenhamn

  Antura deltar traditionsenligt som Sponsor vid Projekt:værktøjsdagen 2016, denna gång tillsammans med Copenhagen Airports.

  Event
 • 2016-09-16

  Antura tillsätter ny Director of Product Development

  Som ett naturligt steg på Anturas framtida tillväxtresa med fortsatt kundfokus rekryteras Brus-Per Högstedt som ny Director of Product Development. Brus-Per, som senast kommer från en ledande befattning vid Seal Software, utgör en nyckelperson i arbetet med att utveckla och stärka Anturas flaggskeppsprodukt, Antura Projects.

  Övrigt
 • 2016-09-13

  Willhem: Effektivare beslutsprocesser och tydligare uppföljning tack vare Antura Projects

  Willhem har samlat allt projektrelaterat arbete i Antura Projects och får på så sätt en god överblick över pågående projekt samt bättre underlag till beslut och prioriteringar: – I och med Antura har vi fått ett effektivt verktyg för uppföljningen av vår projektportfölj, säger Christer Brattsell, Projektcontroller vid Willhem.

  Kundnyhet
 • 2016-09-07

  Anmäl dig till Anturadagen 2016

  Då var det äntligen dags för den största Anturadagen hittills och möjligheten att fira Anturas 15-årsjubileum tillsammans! Onsdagen den 26 oktober arrangeras Anturadagen 2016 och vi utlovar ett program fyllt av inspiration, kunskap och underhållning. Anmäl dig idag till Sveriges mötesplats nr 1 för branschfolk inom projekt- och portföljhantering!

  Event
 • 2016-09-01

  Antura välkomnar Luleå kommun som ny kund

  Ytterligare en kommun har givit Antura förtroendet som leverantör av projektverktyg. Välkommen Luleå kommun och stadsbyggnadsförvaltningen!

  Kundnyhet
 • 2016-08-26

  Träffa Antura på Project Challenge Expo 2016

  Antura deltar som utställare och sponsor vid Project Challenge Expo, som arrangeras 11-12 oktober i London.

  Event
 • 2016-08-15

  Tyska nytt systemspråk i Antura Projects

  Antura lanserar ett sjätte systemspråk och erbjuder nu projektverktyget Antura Projects på tyska. Produkten finns sedan tidigare på svenska, engelska, franska, danska och norska.

  Produktnyhet
 • 2016-07-07

  Stadsutveckling i Sverige – vår tids viktigaste projekt

  Stadsutvecklingsprojekt utgör en viktig förutsättning för Sveriges framtida tillväxt och finansieringen utgörs ofta av skattemedel. Antura samarbetar med ett stort antal kommuner och kommunala bolag, där Anturas produkter och tjänster används för att hantera denna betydelsefulla och omfattande projektverksamhet.

  Övrigt