Play-Icon

Nyheter

 • 2016-02-29

  Antura Projects rätt projektverktyg för Familjebostäder

  Familjebostäder valde Antura som leverantör 2013 och sedan dess har användandet av Antura Projects spridits till stora delar av bolaget. Projektverktyget möjliggör gemensam uppföljning av projektverksamheten och ökad dialog mellan projektmedlemmar, något som bidrar till en större samsyn på verksamheten.

  Kundnyhet
 • 2016-02-12

  Antura Projects stöttar projektverksamheten på Socialstyrelsen

  Socialstyrelsens projektverksamhet handlar i stor utsträckning om att kommunicera och samarbeta med externa parter. Efter ca två år som kund, har Socialstyrelsen idag över 200 användare som nyttjar Antura Projects med fokus på projektledning, projektsamarbete och kommunikation.

  Kundnyhet
 • 2016-01-29

  Användarvänlighet avgörande när Slagelse Kommune implementerar projektverktyg

  Slagelse Kommune i Danmark efterfrågade ett användarvänligt system som skulle stötta samtliga projekt samt projektledare inom organisationen. Efter en demonstration av verktyget och ett möte på plats i Slagelse, föll valet på Antura Projects.

  Kundnyhet
 • 2016-01-12

  Göteborgs Stad väljer Antura i omfattande upphandling

  Antura har inlett ett betydande samarbete med Göteborgs Stad där Trafikkontoret, Stadsbyggnadskontoret, Fastighetskontoret, Park- och Naturförvaltningen och Älvstranden Utveckling AB kommer att nyttja Antura Projects som gemensamt verktyg för projekt- och portföljhantering.

  Kundnyhet
 • 2015-12-15

  Schweiziska universitetssjukhuset CHUV väljer svenska Antura som leverantör

  CHUV, Lausannes Universitetssjukhus i Schweiz, spelar en central roll i Europa inom sjukvård, medicinsk forskning och utbildning. Utöver ett kraftfullt projektverktyg var den personliga kontakten samt lyhördhet inför organisationens behov faktorer som avgjorde beslutet att välja Antura som leverantör.

  Kundnyhet
 • 2015-12-09

  Europeiska ERV satsar på projektverksamheten och väljer Antura Projects

  Europeiska ERV, en av de största aktörerna inom privat- och tjänstereseförsäkringar, stod inför en förändringsprocess som involverade såväl den svenska som danska organisationen. I Antura Projects finns funktionalitet för att hantera projektets alla delar på ett effektivt sätt.

  Kundnyhet
 • 2015-12-07

  Ny energi till projektverksamheten hos Svenska kraftnät

  För att stärka upp sin växande projektverksamhet såg Svenska kraftnät sig om efter stöd i form av ett projektverktyg. Efter en offentlig upphandling med omfattande utvärdering av funktioner och användarvänlighet, föll valet på Antura Projects.

  Kundnyhet
 • 2015-10-16

  Unipension lyfter projektverksamheten med Antura Projects

  Unipension, ett av Danmarks ledande pensionsrådgivningsbolag, har valt att lyfta projektverksamheten med stöd av Antura Projects, Anturas helhetslösning för projekt-, portfölj- och resurshantering.

  Kundnyhet
 • 2015-10-07

  Eskilstuna Kommun väljer Antura Projects

  Eskilstuna Kommun efterfrågade ett system som skulle stötta samtliga projekt samt projektledare inom organisationen och efter en upphandling föll valet på Antura Projects.

  Kundnyhet
 • 2015-09-30

  Rejlers ny kund hos Antura

  Rejlers Energitjänster AB valde att implementera Antura Projects i verksamheten, vilket ger organisationen bättre kontroll över såväl projektportfölj som resurshantering.

  Kundnyhet