Play-Icon

Nyheter

 • 2017-03-17

  Antura Projects används för att säkra morgondagens hållbara elförsörjning

  Införandet belönades med utmärkelsen Best Implementation Award 2016, Public Sector. Nu har Svenska kraftnät etablerat Antura Projects i verksamheten och driver ett flertal projekt med en hållbar och säker energiförsörjning som mål.

  Kundnyhet
 • 2017-03-08

  Fagerhult tar stöd av Antura Projects vid utvecklingen av framtidens belysning

  Fagerhult tar stöd av Antura Projects vid utvecklingen av framtidens innovativa belysningsprodukter: –Ett gemensamt projektverktyg ger en bra överblick över våra produktutvecklingsprojekt och underlättar det globala samarbetet, konstaterar Håkan Elvingson, Project Management Manager vid Fagerhult.

  Kundnyhet
 • 2017-02-09

  SWARCO ger grönt ljus för Antura Projects

  SWARCO, ett av de snabbast växande bolagen inom avancerade ITS och trafiklösningar i Europa, breddar användandet av Antura Projects inom den nordiska organisationen. I nästa steg kan Antura Projects komma att införas som koncernövergripande projektverktyg.

  Kundnyhet
 • 2016-12-02

  Antura välkomnar Tullverket som ny kund

  Tullverket efterfrågade ett etablerat verktygsstöd för sin portfölj-, projekt- och resurshantering. Valet föll på Antura Projects som bäst uppfyllde Tullverkets behov och kravbild.

  Kundnyhet
 • 2016-10-31

  Ascom väljer Antura som leverantör av projektverktyg

  Ascom, en ledande global leverantör av verksamhetskritiska informations- och kommunikationstekniska lösningar, efterfrågade ett kraftfullt men användarvänligt system som kunde stötta olika roller och funktioner inom projektverksamheten. Efter en gedigen urvalsprocess föll valet på Antura och Antura Projects.

  Kundnyhet
 • 2016-09-13

  Willhem: Effektivare beslutsprocesser och tydligare uppföljning tack vare Antura Projects

  Willhem har samlat allt projektrelaterat arbete i Antura Projects och får på så sätt en god överblick över pågående projekt samt bättre underlag till beslut och prioriteringar: – I och med Antura har vi fått ett effektivt verktyg för uppföljningen av vår projektportfölj, säger Christer Brattsell, Projektcontroller vid Willhem.

  Kundnyhet
 • 2016-09-01

  Antura välkomnar Luleå kommun som ny kund

  Ytterligare en kommun har givit Antura förtroendet som leverantör av projektverktyg. Välkommen Luleå kommun och stadsbyggnadsförvaltningen!

  Kundnyhet
 • 2016-05-18

  Antura välkomnar Stockholm Vatten som ny kund

  Efter en utvärderingsprocess implementerar nu Stockholm Vatten Antura Projects som projektverktyg, bland annat i syfte att stötta projektverksamheten kring Stockholms framtida avloppsrening, ett av bolagets genom tiderna största projekt.

  Kundnyhet
 • 2016-03-29

  Svenska Mässan utvecklar projektverksamheten och väljer Antura som leverantör

  När Svenska Mässan går ifrån att vara en traditionell mässarrangör till att bli en affärsutvecklande mötesskapare ställs nya krav på projektorganisationen. Anturas konsulter bidrar med stöd och rådgivning och Svenska Mässan ser fördelar med projektverktygets stora användningsområde och breda kundbas.

  Kundnyhet
 • 2016-03-11

  Antura Projects stöttar Nackas stadsbyggnadsprojekt

  Ett högt tryck inom stadsutvecklingen kräver ett kraftfullt och effektivt projektverktyg. Nacka, en av Sveriges snabbast växande kommuner, hanterar sedan 2008 sina stadsbyggnadsprojekt i Antura Projects.

  Kundnyhet