Play-Icon

Nyheter

 • 2020-09-28

  Anturas VD och grundare Mattias Andersson utsedd till Årets grundare 2020

  Den prestigefyllda utmärkelsen delades ut i samband med den årliga Entreprenörsgalan 24 september. Utmärkelsen Årets Grundare är Founders Alliance huvudutmärkelse och tilldelas operativt aktiva grundare som på ett föredömligt sätt har byggt ett eller flera framgångsrika företag utifrån kriterier inom omsättning, lönsamhet, tillväxt, internationalisering, samhällsnytta och framtidspotential.

  Övrigt
 • 2019-03-25

  Antura stöttar kvinnors entreprenörskap genom Hand in Hand

  Antura har inlett ett samarbete med Hand in Hand för att bekämpa fattigdom genom hållbart entreprenörskap.

  Övrigt
 • 2019-03-25

  Antura utses till MästarGasell 2019

  Sju år i rad har Antura blivit utnämnt till Gasellföretag av Dagens industri. Nu tillhör bolaget även den exklusiva skara som tituleras MästarGasell 2019.

  Övrigt
 • 2019-03-14

  Jesper Lundkvist blir ny CFO på Antura Group

  Antura har rekryterat Jesper Lundkvist som ny CFO, där Jesper får det övergripande ansvaret för ekonomifunktionen inom Antura-koncernen.

  Övrigt
 • 2019-03-04

  Thom Birkeland ny Director Product Development & CTO på Antura

  Med bakgrund från ledande roller inom mjukvaruutveckling på bland annat Volvo Cars och Pagero, välkomnar vi Thom Birkeland till Antura, där han kommer att leda Anturas utvecklingsavdelning och driva bolagets tekniska vision mot nya framgångar.

  Övrigt
 • 2018-12-11

  Pristagare vid Antura Awards 2018

  Antura lyfter årligen fram goda exempel bland kunder och partners genom Antura Awards, där pris delas ut till organisationer som arbetar med projekt- portfölj- och resurshantering på ett föredömligt sätt. Här presenterar vi 2018 års vinnare.

  Övrigt
 • 2018-10-23

  Antura utses till både Superföretag och Gasellföretag - för sjunde året i rad

  Antura erhåller de två utmärkelserna Superföretag och Gasellföretag för sjunde året i obruten följd. Genom att toppa i dessa vedertagna undersökningar räknas Antura som ett av Sveriges främsta företag genom tiderna.

  Övrigt
 • 2018-06-13

  Antura förstärker styrelsen – tar in Elicits och Benifys medgrundare

  Vid Anturas årsstämma 2018 valdes Patrik Thelandersson (Elicit) och Andreas Nyberg (Benify) in i Anturas nya styrelse. Som medgrundare av Elicit Group respektive Benify, tillför dessa nyförvärv värdefull kompetens och erfarenhet inom bland annat strategisk mjukvaruutveckling, internationalisering samt hållbar tillväxt.

  Övrigt
 • 2018-05-30

  Göteborg bygger för framtiden -med stöd av Antura Projects

  Göteborg står inför sitt största utvecklingssprång i modern tid. Omfattande infrastruktur- och byggprojekt planeras i samverkan mellan förvaltningar och bolag, men komplexiteten är stor. Genom Antura Projects uppnår de olika projektverksamheterna transparens; all information som behövs för att planera, hantera och styra de omfattande projekten finns tillgänglig för alla, i realtid.

  Övrigt
 • 2018-05-24

  Trygg hantering av personuppgifter

  Vi på Antura är måna om att du ska känna dig trygg i dina kontakter med oss. Därför vill vi berätta att vi har anpassat vår hantering av personuppgifter till den nya dataskyddsförordningen (GDPR) som börjar gälla i hela EU den 25 maj.

  Övrigt