Play-Icon

Nyheter

 • 2016-11-27

  Antura Awards: En hyllning till föredömen inom projekt- portfölj- och resurshantering

  I samband med Anturas 15- årsjubileum och Anturadagen 2016 lanserades Antura Awards, där Antura uppmärksammar och hyllar organisationer som arbetar med projekt- portfölj- och resurshantering på ett föredömligt sätt.

  Övrigt
 • 2016-11-23

  Antura Gasellföretag fem år i rad

  Varje år utser Dagens Industri de snabbast växande företagen i landet genom utmärkelsen Di Gasell. För femte året i rad uppfyller Antura kriterierna för att få utmärkelsen.

  Övrigt
 • 2016-10-11

  Antura utses till Superföretag för femte året i rad

  Antura blir Superföretag för femte året när Veckans Affärer och Bisnode korar Sveriges mest välmående tillväxtföretag. Antura är 1 av 28 bolag som klarar av att finnas med på listan fem år i rad.

  Övrigt
 • 2016-09-16

  Antura tillsätter ny Director of Product Development

  Som ett naturligt steg på Anturas framtida tillväxtresa med fortsatt kundfokus rekryteras Brus-Per Högstedt som ny Director of Product Development. Brus-Per, som senast kommer från en ledande befattning vid Seal Software, utgör en nyckelperson i arbetet med att utveckla och stärka Anturas flaggskeppsprodukt, Antura Projects.

  Övrigt
 • 2016-07-07

  Stadsutveckling i Sverige – vår tids viktigaste projekt

  Stadsutvecklingsprojekt utgör en viktig förutsättning för Sveriges framtida tillväxt och finansieringen utgörs ofta av skattemedel. Antura samarbetar med ett stort antal kommuner och kommunala bolag, där Anturas produkter och tjänster används för att hantera denna betydelsefulla och omfattande projektverksamhet.

  Övrigt
 • 2016-06-22

  Antura förstärker styrelsen med Patrik Bergström

  Antura utser Patrik Bergström som ny styrelseledamot och förstärker därmed med ytterligare kompetens inom internationell expansion och affärsutveckling.

  Övrigt
 • 2016-05-03

  Antura tillsätter ny Sales Manager Sverige

  Antura tillsätter Lena Dubbelman som ny Sales Manager för den svenska marknaden. Med över 25 års erfarenhet inom projekt-, portfölj- och resurshantering (PPM) samt ledande positioner internationellt, blir Lena en av Anturas nyckelpersoner i den fortsatta expansionen.

  Övrigt
 • 2016-04-07

  Antura Guldpartner till Microsoft

  Antura har kvalificerat sig som Guldpartner till Microsoft inom kompetensen Application Development.

  Övrigt
 • 2016-03-18

  Antura en av Sveriges bästa arbetsplatser 2016

  Antura är en av Sveriges bästa arbetsplatser 2016 enligt Great Place to Works årliga ranking. Avgörande för utmärkelsen är Anturas starka företagskultur, som präglas av en hög grad av kamratskap, gemenskap och stor stolthet över varumärke och produkt.

  Övrigt
 • 2016-02-16

  Ny Sales Manager på Antura Danmark

  Anturas danska verksamhet, som bedrivs i det danska dotterbolaget Antura A/S, har rönt stor framgång sedan etableringen 2011. För att ta verksamheten till nästa nivå har Antura Group tillsatt Jørgen Fæster som ny Sales Manager för danska marknaden.

  Övrigt