Play-Icon

Nyheter

 • 2013-07-08

  Migrationsverket satsar på Antura Projects för att möta morgondagens utmaningar

  Migrationsverket är en svensk myndighet som ansvarar för migrationsfrågor såsom asyl, besök och bosättning samt medborgarskap. Omvärlden ställer stora krav på utveckling och modernisering av Migrationsverkets verksamhet. Som ett led i detta arbete har man valt Antura Projects som verksamhetens samlade projektportföljverktyg.

  Kundnyhet
 • 2013-07-04

  Profoto väljer Antura Projects

  Profoto är en marknadsledande tillverkare av belysningsutrustning för fotografering, med representation och distributörer i mer än 50 länder. Profoto letade efter en helhetslösning för verksamhetens portfölj- och resurshantering. Efter en utvärdering föll valet på Antura Projects.

  Kundnyhet
 • 2013-06-13

  Reportage från Anturadagen 15 maj 2013, Stockholm

  Under Anturadagen 15 maj 2013 fokuserade vi på förändringsarbete i kombination med Antura Projects och fick ta del av intressanta kundcase från Arbetsförmedlingen och Folksam, spännande produktnyheter samt kvällsunderhållning av högsta klass.

  Reportage
 • 2013-05-06

  Jordbruksverket väljer Antura Projects

  Jordbrukspolitiken står inför den största förändringen i modern tid och förändringsarbetet sker med projekt som arbetsform – i Antura Projects!

  Kundnyhet
 • 2013-05-02

  Landstinget Kronoberg väljer Antura Projects

  Landstinget Kronoberg har valt Antura Projects för att få en bättre överblick av verksamhetens och projektkontorets samtliga projekt. Fokus ligger även på stöd för projektledare, tidrapportering och resurshantering.

  Kundnyhet
 • 2013-01-07

  Antura etablerar sig i Danmark

  Danmark är en av Anturas viktigaste marknader. Som ett led i Anturas internationella expansion har vi därför startat det danska bolaget Antura A/S och öppnat kontor på Rådhusplatsen i Köpenhamn.

  Övrigt
 • 2011-10-26

  PostNord-koncernen har tecknat avtal med Antura

  PostNord AB publ. är moderbolag i den gemensamma koncern som är resultatet av samgåendet mellan Post Danmark A/S och Posten AB. PostNord-koncernen har genomfört en upphandling av nytt projekt- och portföljhanteringsverktyg för hela koncernen och har nyligen tecknat avtal med Antura gällande införande av Antura Projects.

  Kundnyhet
 • 2011-01-26

  Intrum Justitia väljer Antura Projects

  Europas största kreditföretag väljer att implementera Antura Projects för sin projekt- och portföljhantering.

  Kundnyhet
 • 2010-10-15

  Fagerhult sätter allt ljus på projekten

  Belysningskoncernen Fagerhult har efter en kort utvärderingsprocess bestämt sig för att använda Antura Projects för sin projektverksamhet i Sverige och Kina.

  Kundnyhet
 • 2010-08-23

  Antura installerar koncernövergripande projekt- och portföljhanteringssystem på Folksam

  Efter en omfattande utvärderingsprocess valdes Antura som leverantör åt Folksam och dess 15 olika bolag.

  Kundnyhet